Aquarium database

Marktplaats aquarium advertenties

Door de komst van Marktplaats.nl is de handel in nieuwe, maar ook 2e hands, aquarium spullen toegenomen. Ook de verkoop van tropische aquarium vissen beleeft zijn hoogtij dagen. Niets is makkelijker dan bij een "overschot" van vissen of aquarium techniek een advertentie te plaatsen en deze aan te bieden op Marktplaats.nl.

Per dag worden er in de categorie Aquariumvissen & Aquaria en Toebehoren 43(!) advertenties geplaatst. Aquariumdatabse.nl verzamelt al deze advertenties, en toont ze in een overzicht op de website. Voor geregistreerde leden is het mogelijk om te zoeken in deze advertenties, of een melding per e-mail te ontvangen wanneer er een advertentie geplaatst wordt die voldoet aan bepaalde criteria. Ideaal als je al een tijd op zoek bent naar een bepaalde soort vis, of een type aquarium!

Aquarium vissen aangeboden

Aquariumdatabase.nl speurt regelmatig de advertenties op Marktplaats.nl af, de informatie die hier uitgehaald word in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan je ontvangt dan een keer per dag een handig overzicht met de nieuwste advertenties.

 

Gepersonaliseerde marktplaats updates ontvangen

Als je opzoek bent naar een specifieke advertentie omdat je al jaren op zoek bent naar die ene vis, of een groot nieuw aquarium kun je een account aanmaken, daarna kun je instellen welke advertenties je wil ontvangen! Hierdoor hoef je Marktplaats niet 24/7 in de gaten te houden.

Laatste Marktplaats advertenties